top of page
event_Juselino_16.11.2023_FB_new.jpg

Бъдещето на България & Извънземните цивилизации
Разговор с Жуселино Нобрега Да Лус


Дата: 16 ноември 2023 г.

 Начало: 18:30 ч.

 

Продължителност: около 1 ч. 30 мин.

Заповядайте на лекция и беседа с бразилеца Жуселино Нобрега да Лус, ясновидец, за когото може да прочетете повече в броя на Списание 8, посветен на пророческите сънища. 

 

Той ще разкрие какво провижда за България, какви промени е възможно да се случат в по-близко и далечно бъдеще, ще бъде ли засегната страната ни от световните политически вълнения и природни заплахи, да очакваме ли възход и стопанско благополучие, какво можем да направим ние, за да сбъднем по-добри дни за родината си.
 

Също така в рамките на срещата той ще разбули воала на космическите цивилизации: истината за случая „Розуел“, случая „Варжиня“ и други прояви и контакти, както и ще ни сподели знанието си относно бъдещите срещи на хората с извънземните. Мероприятието ще даде възможност и за въпроси от участниците към пророка, което ще направи срещата още по-вълнуваща и жива.


Сънищата на бразилския медиум идват точно както тези на обикновените хора – непредизвикани. Когато „провижда“, спейки, той става част от събитието, гледа го отвътре, не е отдалечен наблюдател, но не е и пряк участник. Той е единственият пророк, който с изключителна точност дава датата, на която ще се случи дадено събитие. През годините пише безброй писма, за да предупреди хора или институции за наближаващи опасности. Става особено известен с писмото си до лейди Даяна, на което тя му отговаря и в което той я предупреждава за последвалата трагедия. 


Жуселино Нобрега да Лус е роден на 7 март  1960 г. в провинция Парана в Бразилия в бедно семейство. Между 5- и 7-годишна възраст има много проблеми заради необясними за родителите му прояви на психическа активност. На 9-годишна възраст сънува първия си пророчески сън за бъдещо събитие. Майка му го води дълги години по лекари, психолози и екзорсисти. До 13-годишна възраст той разказва на семейството си своите сънища, които баща му записва. След навършване на 13 години, неговите духовни водачи го насочват да пише писма до хората, чиито съдби вижда в съня си или до отделни лица и политици, които могат да повлияят на големи групи от хора. Писмата винаги се изпращат по пощата с обратна разписка.


Жуселино е също така е и изявен духовен лечител. Хиляди хора, докоснати от неговите ръце, са променили живота си в положителна посока. „Нашето бъдеще не е предопределено, то не е издялано на камък“, обича да напомня Жуселино. С всяко свое решение ние променяме бъдещето си и до голяма степен бъдещето и на околните. Затова трябва да пазим мислите и решенията си чисти и да бъдем будни, да се питаме дали ако постъпим по даден начин, може да навредим на някого.


От 15 до 26 ноември 2023 г. бразилският медиум ще изнася семинари и ще се среща със своите почитатели.


Пълната програма на събитията и срещите с него по време на престоя му в България вижте тук:
https://shorturl.at/bcsJ5 .


За връзка с организаторите на настоящото събитие:
Списание 8, 02
/ 963 28 96, office@ossem.eu,
www.spisanie8.bg

bottom of page