top of page

ПРЕДСТАВЯНЕ НА КНИГИ

ЮНИ

 „УИЛЯМ ШЕКСПИР НЕ Е ДЕВСТВЕНА“

Премиера на книгата на СЕРГЕЙ ТРАЙКОВ

20.06.2024г. от 18:00ч.

 

Вземете: един мъж, който заварва жена си да прави групов секс и побеснял изважда пистолет; Шекспир, който се е родил едновременно на три различни дати и има едновременно две различни имена; холивудски режисьор, който филмира Шекспирови пиеси с осъвременени имена като „Венецианският търговец на плът“, „Двамата гей веронци“, „Секс в лятна нощ“; апетитна инкасаторка, с която рогоносец изневерява на изневерилата му съпруга; мъртвото тяло на Данте, погребано едновременно в две черкви; две хладнокръвни убийства от неизвестен килър.


Добавете: любовен триъгълник, който прераства в четириъгълник; как Бог опорочава непорочното зачатие; кога точно човечеството се е насладило на първия групов секс; Едиповият комплекс води началото си от Каин; защо според Църквата хората трябва да правят секс като кучетата; още едно хладнокръвно убийство – трето поред.


Разбъркайте с: шокиращите признания на съпругата пред своя съпруг за нейни връзки с мъже; Исус Христос, който е съветски болшевик, предан на Сталин; Чърчил, който е обожавал да мрази България, избивал е малки българчета и е безочлив плагиат на Гьобелс; най-смъртоносният молебен в църковната история, благословил унищожението на 250 хиляди невинни; Католическата църква е научила Хитлер как да се отнася с евреите; още едно хладнокръвно убийство – четвърто поред.

Размесете с: любовния четиригълник и изненадваща всичките му ъгли бременност; личните хигиенни навици на Бог; защо никой не знае каква религия е изповядвал Шекспир; Сталин, който горещо насърчава англичаните да бомбардират България през Втората световна война и зарежда със съветски бомби техните самолети; влюбеният във фюрера папа Пий
Дванайсети, наричан „Хитлеристкият папа“; още едно хладнокръвно убийство – пето по ред.


Наръсете с: все по-изпепеляващите греховни страсти в любовния четириъгълник; защо по времето на Шекспир младоженките не са се разделяли с булчинските букети и през първата брачна нощ; какво е общото между Акира Куросава и ядрената гибел на Нагасаки; защо Реймънд Чандлър трябва да бъде включен в учебниците по математика; правил ли е Владимир Набоков секс с Лолита; още едно хладнокръвно убийство – шесто поред.

Полейте със: станалата буквално убийствена ревност между ъглите на любовния четириъгълник; защо чалгата от Шекспирово време е прекрасно изкуство, а днешната е пошло антиизкуство; „Ромео и Жулиета“ като отвратително хетеросексуално шоу; как девствената кралица Елизабет Първа 17 пъти не е била девствена; защо от гледна точка на политическата коректност Шекспир не би мъгъл да твори сега; седмо бездиханно тяло, разстреляно с много гняв от упор.


Овкусете с: осмо бездиханно тяло на нищо неподозираща жертва; Хамлет, който, когато изрича прословутото „Бедни ми Йорик“, държи в ръцете си не черепа на Йорик, а на поляка Анджей.


Завършете със: скелет, с отвращение наблюдаващ как жена хладнокръвно убива мъжа си, като без да й трепне ръката му поднася чаша чай, който е отровила с цианкалий. И ще получите: гарантиращ безсъницата ви еротичен трилър с препратки към миналото, с водопад от неочаквани обрати и безброй сюжетни изненади. А на финала и отговор на въпроса, който се крие в заглавието на романа: защо Уилям Шекспир не е девствена?

ВХОД СВОБОДЕН

"ЖИВАК. РОМАНЪТ"

Книгата е налична за продажба на касата

на Сити Марк Арт Център

 

След над 10 години на сцена и 250 представления пиесата „Живак“ получава своето литературно преображение – допълнена с още много лакърдии, шеги и истории от животите на обичаните герои на Димитър Живков!

На 20 март 2023 г. от 19:00 ч. в City Mark Art Center (бул. „Янко Сакъзов“ 30) „Живак. Романът“ ще има и своята официална премиера!

Елате заедно да се потопим в тази шеметно забавна история, която идва право от неподражаемия Северозапад, за да ни разсмее, разчувства и да ни накара с усмивка да кажем: „Я съм могу див!”

viber_image_2023-02-28_10-48-09-462.jpg
bottom of page