top of page
План Б - документален спектакъл за зависимостите

"ПЛАН Б"
21.06.2022 г. от 19:30 ч.


Представлението е с продължителност 1ч.15мин.


Представяме ви „План Б“ - проект на актьора Михаил Милчев, който повече от 30 години е част от трупата на „Театър София“, и неговата Продуцентска къща „М енд Б прадакшънс“.


„План Б“ е документален театрален спектакъл, основан на реални интервюта с истински хора, страдащи от алкохолна или наркотична зависимост. Нашите герои разказват честно и открито за унижения и падения, които трудно бихме могли да си представим. Те обаче, споделят всичко това, защото вече могат да си го позволят – превъзмогнали са го. Светлината е победила в техния път.


Това е един спектакъл за духовната криза на човечеството, изследвана чрез едно от нейните най–сериозни проявления - зависимостите, като опит за бягство от реалността и болката. И личния духовен опит като един възможен изход, оказал се спасителен за стотици изтерзани души.


За упадъка на нравите, консуматорския възглед за получаване на незабавно удовлетворение на всички потребности, за девалвацията на духовните ценности.


И за Бог от друга страна. За вечната епична битка между Бог и Его.


За духовния път, извървян от обикновените хора, обект на нашия разказ и чудото, благодарение на което те са изградили един нов живот на основа на вярата.


Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Министерство на културата на РБ , Рехабилитационен център за лечение на зависимости „Жива“ и любезното домакинство на СитиМарк Арт Център.


Екип:
Продуцент – Продуцентска къща М енд Б Прадакшънс
Идея и постановка – Михаил Милчев
Драматург – Яна Добрева
Композитор – Милен Апостолов
Хореография- Велислава Цветкова-Дипчикова
Дигитален артист – Петко Танчев
Фотограф – Иво Орешков
Актьори – Борис Коев, Вартан Алексанян, Гергана Либова, Димитър Пишев, Ивета Маринова, Светлина Станчева.

bottom of page