top of page

MUSIC

MUSIC

"СЛОВО И ДЕЛО"

Представяне на книга на КОНСТАНТИН ИЛИЕВ

09.03.2024г. от 18:00ч.

 

Автобиографичната книга „Слово и дело” е рядък документ за живота и личността на големия български музикант, композитор и общественик Константин Илиев. Текстовете отразяват неговия субективен поглед и житейски емоции, но и дават представа за събитията на времето – бурно, изпълнено както с трудности, така и с огромните достижения на личността на Илиев, който издига българската музикална култура на едно ново равнище, поставяйки я достойно до европейските образци. Книгата е второ издание, реализирано от сина на Константин Илиев – Венцислав Илиев, специално за 100-годишнината от рождението на неговия баща.


Проф. Анди Палиева ще представи книгата „Слово и дело” на 9 март от 18 ч. в Сити Марк Арт Център.


Веднага след това от 19 ч. може да се присъедините към слушателите на концерт „Спомен за Константин Илиев” в уютната зала на Сити Марк Арт Център, за да бъдем заедно на 100-годишния рожден ден на големия български музикант.

Заповядайте!

ВХОД СВОБОДЕН

"ЖИВАК. РОМАНЪТ"

Книгата е налична за продажба на касата

на Сити Марк Арт Център

 

След над 10 години на сцена и 250 представления пиесата „Живак“ получава своето литературно преображение – допълнена с още много лакърдии, шеги и истории от животите на обичаните герои на Димитър Живков!

На 20 март 2023 г. от 19:00 ч. в City Mark Art Center (бул. „Янко Сакъзов“ 30) „Живак. Романът“ ще има и своята официална премиера!

Елате заедно да се потопим в тази шеметно забавна история, която идва право от неподражаемия Северозапад, за да ни разсмее, разчувства и да ни накара с усмивка да кажем: „Я съм могу див!”

viber_image_2023-02-28_10-48-09-462.jpg
bottom of page