top of page
"ТИТАНИЧНО"

"ТИТАНИЧНО"
17.06.2022 г. от 19:30 ч.

Със стендъп хумор Милица Гладнишка ще разбие всяка форма на стрес, защото е надценяван и когато е основателен. Потъването на „Титаник” например не спира нито мореплаването, нито желанието да се открие Америка, нито дързостта да се правят титанични неща: и шедьоври, и безобразия. Дори напротив - от титаничните провали може да се роди голямо изкуство!

Очаквайте класически и неочаквани версии на поп, рок и джаз парчета, както изпълнение на The beach (авторско парче на Милица Гладнишка и Кирил Добрев

"Титанично" - музикалният спектакъл на годината, вдъхновен от подвига на музикантите на „Титаник”, които остават на борда до последната си нота, а тя съвпада с последния им дъх.

Ексцентрична версия на последните часове на „Титаник” ще ни покаже за първи път как храбрите музиканти на кораба забавляват публиката до самия й край.


В зашеметяващите тоалети на македонския дизайнер Серго Кръстевски Милица ще грабне публиката и ще я остави да се носи на вълните на флирта, джаза и импровизацията.

Да си купиш билет за Титаник се е оказало доста рискован ход, но вие бъдете смели – вземете си билет за „Титанично” и бъдете готови за всичко!

В спекакъла участват великолепните музиканти: Михаил Йосифов, Васил Спасов, Атанас Попов и Борис Таслев!
Текст: Мария Моева и Петя Русева
Режисьор: Мария Моева
Музикално оформление: Кирил Добрев
Видео: Студио Дженг
Костюми: Серго Кръстевски
Плакат и снимки: София Вълкова

"ТИТАНИЧНО" стендъп хумор с Милица Гладнишка
"ТИТАНИЧНО" стендъп хумор с Милица Гладнишка
"ТИТАНИЧНО" стендъп хумор с Милица Гладнишка

Видео галерия

bottom of page